σεισμοσ τωρα : Xyafv4fsega6km

Σεισμός μεγέθους 35 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 1641 στην Αττική. Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις στη Νίσυρο - Τι λέει για το φαινόμενο ο Λέκκας στο Newsbombgr.


Ghgv1xxfmtwwrm

Πριν από 11 ώρες και 42 λεπτά.

σεισμοσ τωρα. 23082021 214538 - 89χλμ Νοτιοδυτικά από Αμαλιάδα - Παλούκι Ηλείας. Ασθενής σεισμική δόνηση 3 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Νίσυρο - Χθες είχαν σημειωθεί ακόμα δυο δονήσεις. Το Ινστιτούτο Ηφαιστειολογίας και Σεισμολογίας των Φιλιππίνων εκτίμησε πως δεν θα πρέπει να αναμένονται ζημιές.

Eιδήσεις video multimedia για Ελλάδα Οικονομία Κόσμος. Σεισμός 35 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή έξω από την Κω. Που έγινε σεισμός τώρα - Οι σεισμοί σήμερα στην Αθήνα την Ελλάδα και τον κόσμο.

Έγινε σεισμός τώρα. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 20 R in Greece. Ο τελευταίος σεισμός έγινε σήμερα στις 1216 και είχε μέγεθος 43 της.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Σεισμολογικό Ινστιτούτο Αθηνών ο σεισμός είχε επίκεντρο. Μάθε ότι επιθυμείς για τους σεισμούς και τη σεισμική δραστηριότητα στην Ελλάδα με live απεικόνιση των πιο πρόσφατων σεισμών σε λίστα και χάρτη αναζήτηση και άλλα. Είχε μέγεθος 43 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ.

20 Αυγ 2021 1319. Σεισμός 51 Ρίχτερ έπληξε την Τήλο το μεσημέρι της Τρίτης - Συνεχίζεται η μετασεισμική ακολουθία. Ασθενής σεισμική δόνηση 35 Ρίχτερ στην Τήλο.

Νέα ειδήσεις και όλη η έκτακτη επικαιρότητα από την Καθημερινή Εφημερίδα. Ολοκληρωμένο ρεπορτάζ μέσα από το ethnosgr. ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ.

Ακόμα μία σεισμική δόνηση σημειώθηκε στον υποθαλάσσιο χώρο των Δωδεκανήσων κοντά σε Νίσυρο και Τήλο. Πνευματικά Δικαιώματα 2017 - Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών. Σεισμός τώρα στη Ζάκυνθο.

Σεισμός 67 Ρίχτερ σημειώθηκε ανοιχτά της Σάμου λίγο πριν τις 1400 το μεσημέρι της Παρασκευής -δόνηση που έγινε αισθητή σε πολλές περιοχές της χώρας. Δείτε σε ποια περιοχή έκανε σεισμό πόσα ρίχτερ και που ήταν το επίκεντρο. Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές.

ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ Ο σεισμός μεγέθους 67 Ρίχτερ καταγράφηκε σε υποθαλάσσια περιοχή στα ανοικτά της Λουζόν. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 10 τραυματίες ενώ σημειώθηκαν και υλικές ζημιές στο νησί. ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ OΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ TAG ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 30062021 1854.

Σεισμός 42 Ρίχτερ σημειώθηκε στην Πτολεμαΐδα ενώ έγινε αισθητός σε Κοζάνη Βέροια Καστοριά και Φλώρινα. Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Το επίκεντρο εντοπίζεται 243 δυτικά της Αθήνας.

Αληθινές Ειδήσεις με το κύρος του CNN. Συνεχίστηκε και σήμερα η σεισμική δραστηριότητα των τελευταίων ημερών ανοιχτά της Τήλου. Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ενώ ο σεισμός έγινε ελάχιστα αισθητός από τους κατοίκους του νησιού.

Σεισμός ΤΩΡΑ κοντά σε Νίσυρο και Τήλο pics Σεισμός Τώρα.


Seismos Twra Ais8htos Sthn A8hna 6 6 Rixter Symfwna Me To Gewdynamiko Institoyto


Ncdnoefrn0wrwm


Seismos Twra Live Ais8htos Se Trikala Kai Larisa


Gxsbniqlsiwnwm


Seismos Twra Isxyros Metaseismos Sthn A8hna Newsbomb Eidhseis News


2u3jeo31 Wqfzm


Bhhsrysizyfnwm


Seismos Twra Sthn A8hna Nea Seismikh Donhsh Tarakoynhse Thn Prwteyoysa To10 Gr


Megalos Seismos Twra Sthn A8hna Limnos Report Enhmerwtiko Psyxagwgiko Website Gia Thn Lhmno


Zrz Cnr9z60nrm


Seismos Twra Sth Zakyn8o Ais8htos Mexri Thn Italia Pics Newsbomb Eidhseis News


Seismos Twra 5 9 Rixter Tarakoynhsan Th Mish Ellada Eidhseis Nea To Bhma Online


Seismos Twra 4 3 Rixter Sta Iwannina


Seismos Twra Ais8htos Sth 8essalonikh In Gr


Seismos Twra E Fyli


Syrostoday Gr Epikairothta Seismos Twra Dystyxws Katelh3e Kai To Deytero Paidi Sth Samo


Bhhsrysizyfnwm


Seismos Twra Isxyrh Donhsh Tarakoynhse Thn Krhth Newsbomb Eidhseis News


Xyafv4fsega6km

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here